Gala Inseparables 28/11/20

Inseparables, això és el que som. Perquè igual que en les grans famílies, ni la distància, ni les restriccions per a evitar l'expansió de la COVID-19, poden trencar aquest llaç invisible que ens uneix.

La il·lusió i l'esperança que algun dia tots els nens i nenes que tenen greus malalties puguin ser curats, és els que ens fa inseparables. I el proper 28 de novembre li desmostrarem al món. Soparem junts, siguis on siguis, units a través del teu mòbil, ordinador, tablet o qualsevol dispositiu electrònic. En una gala que estarà plena d'entreteniment, diversió, sorteig de regals i moltes sorpreses més.

Per participar i rebre l'enllaç per connectar-se a l'acte serà imprescindible inscriure's fent una donació de 20 euros per cada participant. Cada inscripció inclou 2 números per al sorteig de regals que es durà a terme durant la Gala. 

Per tal que puguis organitzar el teu sopar solidari t'enviarem*:
  • Centre de taula amb número.
  • Barra del torró solidari a benefici del nostre hospital (per un mínim de dos comensals).
  • Tovallons i estalvis.
  • Plantilla de minuta per escriure el teu menú.
  • 2 números per al sorteig, per cada comensal.
* Per a les inscripcions realitzades després del 23 de novembre, no podrem assegurar la recepció del pack abans del dia de la Gala Inseparables.

Si no pots participar a la Gala i vols ajudar-nos a avançar en el tractament i la recerca de les malalties greus que afecten la infància, pots fer un donatiu a la nostra web o al nostre Bizum (número 00986).


Si vols involucrar-te més amb aquesta gala i ser un “padrí inseparable” pots fer-ho a la nostra web o  escriu-nos a galainseparables@sjdhospitalbarcelona.org. Veuràs el nom de la teva família o de la teva empresa a la web de la Gala, així com a les pantalles del dia de l'esdeveniment

Organitza:

Entrades populars d'aquest blog

Xipifesta 3.0 virtual - agraïments artistes col·laboradors

Col·labora!!! Comprant pops, mascaretes, bosses (Verkami)